Új cserepeslemez sorozat és 6 teljesen új termék 2020-ban!

01 április 2020
Új cserepeslemez sorozat és 6 teljesen új termék 2020-ban!

2020-ban hat új termékkel bővül BP2 cserepeslemez kínálata !

Annak érdekében, hogy jól átlátható legyen a BP2 növekvő termékkínálata ,úgy döntöttünk, hogy bevezetjük a teljes BP2 cserepeslemez kinálatot egyértelmű három különböző csoporba osztva, tulajdonságaik alapján:

 

Pobierz obrazki

A MODULAR SZÉRIA - a legmodernebb moduláris tetőfedő sorozat, amely innovatív technológiai megoldásokkal és tökéletesen kifinomult esztétikával rendelkezik. A cserepeslemezeket a moduláris lemezek formájában gyártjuk, ami nagy mértékben megkönnyíti és felgyorsítja a szállítást, összeszerelést és tárolást. 

A COMPACT SZÉRIA - egy új termékcsalád, amely egyesíti a méretre gyártott cserepeslemezek és moduláris megoldások előnyeit. Ezek a tetőfedő termékek hagyományos cserepeslemezek alapján készülnek, de könnyű kétmodulos lemezek formájában. A COMPACT termékek hasonlóan a moduláris cserepeslemezekhez számos szállítással, összeszereléssel és tárolással kapcsolatos előnyekkel rendelkeznek.

A CLASSIC SZÉRIA - egy népszerű tetőfedőlemez sorozat, amely tökéletesen illeszkedik a tető kialakításához. Különböző cserepeslemez profilokból áll, amelyeket a megrendelt méretre vágott lemezek formájában gyártják.

Reméljük, hogy az új felosztás átlátható és érthető, de ha bármilyen kérdésük vagy problémájuk van, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.

 

A TOVÁBBI INFORMÁCIÓKAT MEGTALÁLJÁK A KATALÓGUSOKBAN, ALÁBB LETÖLTHETŐK:

 

Pobierz obrazki