ÚJDONSÁG A BP2: KÍNÁLATÁBAN: IZI® TETŐMEGHATÁROZÁS

01 július 2019
ÚJDONSÁG A BP2: KÍNÁLATÁBAN: IZI® TETŐMEGHATÁROZÁS

Az IZI® egy kétmodulos fémből készült tetőcserép, amely legnagyobb pontossággal volt gyártva. Tökéletesen sík felülete csábítja eleganciájával és futurisztikus jellegével teremtve az idő múlásának és a trendek elhaladásának ellenálló tetőt.

Az IZI® megkülönbözteti a korszerű technológiai megoldásokat és az ügyfelek kívánatos jellemzőit:

 

  • A „Z” nagyfokú feldolgozás elkerüli a lapok csavarokkal való varrását, az összeszerelés költségének felgyorsítását és csökkentését. A vágott élek védelme a korrózió ellen is, amely nem érhető el más termékeknél, valamint a dinamikus és harmonikus tető-esztétika.
  • Az IZI® ANTI-WAVE, a ZET® típusú dombornyomás és a rögzítési mélyedések rendszerének köszönhetően a csavarok tökéletesen ugyanolyan szögben vannak felszerelve a tapaszhoz, ez a megoldás csökkenti a feszültséget és lehetővé teszi a tökéletesen síkfelület kialakítását.
  • IZI® ROOF és IZI®LOOK - két szerelési rendszer közül választhat: klasszikus vagy teljesen szabad a látható rögzítőelemektől.
  • IZI® LINK - a kivételes kivágás és az extrém bordázás profilozása, amely lehetővé teszi a lapok tökéletes illeszkedését és szintezését látható hosszanti ízületek nélkül.

 

Az IZI® értékei az egyedi kialakítás, az összeszerelés egyszerűsége és a sebessége, a kivételes tartósság, a "Z" bordázás, illetve a szín és a szerkezet megismételhetősége, egyenlő 55 éves garancia biztosításával.

www.izi.bp2.eu